Wij staan voor Ons Vinkel

KAFeeke

Datum: 14-11-2019


Stichting Kafland presenteert met trots tijdens carnaval 2020:  ’t KAFeeke.

 

 

Stichting Kafland heeft onlangs een bijeenkomst georganiseerd met een aantal inwoners van Vinkel die de leeftijd van 40 jaar zijn gepasseerd. We hebben hun mening gevraagd ten aanzien van de carnavalsactiviteiten voor deze doelgroep.  In zijn algemeenheid werd het geluidsniveau genoemd (vaak te hard) en de behoefte  om specifiek een avond of activiteiten te organiseren voor deze leeftijdscategorie.

 

Naar aanleiding hiervan heeft stichting Kafland samen met Den Driehoek het plan opgepakt om een extra ruimte te creëren. Deze ruimte wordt gecreëerd aan de voorzijde bij Den Driehoek. Het rechtergedeelte van het terras zal samengevoegd gaan worden met het rechtergedeelte  van de serre om zo tot een ruimte te komen van 90 m2. Dit wordt ’t KAFeeke !!

 

In ’t KAFeeke zullen tijdens de carnaval diverse activiteiten door stichting Kafland georganiseerd worden.  Per activiteit wordt het geluidsniveau en muziekkeuze aangepast aan de doelgroep.

 

Hiermee zorgen we ervoor dat alle carnavalsvierder in Vinkel aan hun trekken komen.
Er is nu keuze en voor ieder wat wils.

 

Wij hopen jullie allemaal in tijdens Kafland te mogen ontmoeten en in het bijzonder in ‘t KAFeeke, want stichting Kafland vindt: Carnaval vier je samen.

 

Volg de ontwikkelingen van ’t KAFeeke via de Echo, Facebook, Instagram en website van sichting Kafland.

Facebook
Instagram

Deze website wil gebruik maken van cookies.