Wij staan voor Ons
Vinkel

Nieuw bestuur stichting Kafland

dinsdag 27 augustus 2019
Nieuw bestuur stichting Kafland

Nieuw bestuur stichting Kafland

Vijf jaar geleden, vanaf 11-11-2014 is stichting Kafland de officiële opvolger van stichting ‘De 5 gehuchten’. Onder aanvoering van voorzitster Idilia van Herpen- Van Creij, gingen Kevin van den Hurk, Johhny van Sleeuwen, Mark van der Heijden en Henk Heijmans tezamen met vele vrijwilligers aan de slag om te zorgen dat carnaval elk jaar weer een groot feest bleef voor heel Vinkel. Bart van de Wijgert en Koen van Erp zijn later ook aan dit bestuur toegevoegd.


Na vijf erg leuke carnavalsjaren konden de bestuursleden tevreden terugkijken en besloten hierna het stokje over te dragen aan een nieuw bestuur.


We hebben ervoor gekozen om een afvaardiging te hebben uit iedere commissie. Er zijn een aantal grote activiteiten binnen de Vinkelse carnaval welke door aparte werkgroepen wordt uitgevoerd. De contactpersoon binnen de werkgroep heeft een directe link naar een bestuurslid met als doel: duidelijke afstemming en heldere communicatie. Onderstaande afbeelding toont de Kafland-organisatie.Het nieuwe bestuur van stichting Kafland bestaat uit de volgende bestuursleden:


  • Carlo van Nistelrooij – voorzitter
  • Koen van Erp – penningmeester
  • Els van de Ven – secretaris
  • Bart van de Wijgert
  • Mark van der Lee
  • Yvonne Dielissen
  • Janne van der Lee

Wat is nieuw?

Wat goed is moet je goed laten. Vandaar dat we nu geen grote veranderingen gaan plaatsvinden maar achter de schermen zijn we bezig om wat activiteiten te updaten of te veranderen.

De naam, het logo, de dolle avonden, de carnavalsmis, het Kafblad, de kerstmarkt, de bekendmaking van de nieuwe Prins en Adjudant, het blijft allemaal vertrouwd aanwezig. Een nieuwe werkgroep zijn de OPA’s. Dit zijn de Oud- Prinsen/Prinsessen en Adjudanten.


Foto: Ad Leeyen


Save the date

Prinsenbal: 09-11-2019

Dolle avonden: 06-02-2020 t/m 08-02-2020

Carnaval: 22-02-2020 t/m 25-02-2020


Wij gaan er samen met jullie net zo’n leuk feestje van de maken als hoe dat de afgelopen vijf jaar gebeurd is. We willen het oude bestuursleden hartelijk danken voor hun inzet van de afgelopen jaren. Daarnaast is stichting Kafland altijd opzoek naar nieuwe mensen die het leuk vinden om zich als vrijwilliger in te zetten. Interesse? Leuke ideeën? Neem dan gerust contact met ons op! 


We wensen iedereen een fijne start van het carnavalsseizoen!


Bestuur stichting KaflandTerug naar overzicht