Wij staan voor Ons
Vinkel

Wie o Wie, aanwijzing 1 tot en met 10

vrijdag 4 november 2016
Wie o wie……


De vakantie is voor de meesten van ons alweer voorbij. Verschillende fanatieke Kaflanders zijn al volop in de weer met de voorbereidingen voor Vinkels Volksfeest nummer 1 “Carnaval Kafland 2017”. De praalwagenbouwers smeden al plannen, verzamelen materialen en komen samen om te overleggen hoe de wagen dit jaar moet worden. Ook alle commissies van Stichting Kafland zijn al doende om te zorgen dat alles is geregeld om er een mooi feest van te maken. Als eerste officiële activiteit staat de Prinsonthulling gepland en wel op zaterdag 12 november 2016. Tijdens deze avond zal in “ Dorsvlegel” het heersend duo Prins Hein den Uurste en Adjudant Paul, officieel ontheven worden van hun taken. Mede door de geweldige inzet van vrienden groep “Vur Sles” hebben ze op geheel eigen wijze vorm gegeven aan het Kaflands carnavalfeest 2016 met als hoogtepunt het ”Snortoberfest“ op de dinsdagmiddag. Een zeer geslaagd feest voor jong en oud !

Later die avond zullen op spectaculaire wijze de “nieuwe” heersers van Kafland bekend worden gemaakt. Zij zullen komende carnaval de scepter zwaaien ( als ze hem niet kwijt raken…) en ook zij zullen op geheel eigen wijze hun stempel op Kaflands Carnaval 2017 drukken!


Vanaf nu geven we wederom elke week een aantal aanwijzingen die betrekking hebben op de nieuwe Hoogwaardigheidsbekleders. Vanaf volgende  maand zullen er op verschillende plekken in Vinkel de bekende witte stembussen van Stichting Kafland staan. Denk jij te weten wie de nieuwe Prins(es) en Adjudant(e) van Kafland zijn, vul dan het formulier in en deponeer het in de witte bus. Voor de aanwijzingen volg dan de Echo, de website van Stichting Kafland of de Facebook pagina.


Voor diegene die het énige echte goede antwoord invult hebben we een zeer ludieke verrassing in petto ! Erbij zijn is meemaken dus zorg dat je erbij bent.

Graag tot ziens op Zaterdag 12 November in “Dorsvlegel” in Vinkel. Aanvang 20:30 uur.


Stichting Kafland,

Commissie P&A.

Let op ! Hieronder aanwijzing 1 tot en met aanwijzing 7, succes…1e aanwijzing


 2e aanwijzing

2 de aanwijzing


 3e aanwijzing

aanwijzing 3


 4e aanwijzing

aanwijzing 4


5e aanwijzing


6e aanwijzing


7e aanwijzing

 


Aanwijzing 8 aanwijzing 9


aanwijzing 10

Terug naar overzicht