Wij staan voor Ons Vinkel

Ereburger 2018

Rianne vd Biezen ereburger 2018

Op een maandagmiddag in November schuif ik bij Rianne aan de keukentafel op de rijckevorselseweg. Nu is dit niet zo heel bijzonder in deze tijd van het jaar aangezien er weer hard door iedereen gewerkt wordt aan de Dolle Avonden 2019. Maar dit hebben wij het afgelopen jaar nog te weinig gedaan. Heb hem dan ook echt gemist de latte Macchiato met caramel en slagroom zoals alleen (mijn grote zus) hem kan maken.

 

Maar Rianne nu effe serieus (heel moeilijk voor ons samen) Ereburger van 2018 een hele eer toch Rianne?: Jazeker was een hele leuke verrassing, zeker omdat wij als commissie PA (Prins Adjudant) alles rondom de ereburger regelen. We krijgen namen aangereikt die door vinkelnaren aangedragen zijn. Onze commissie bespreekt zelf ook nog over deze namen, en zo kwamen we uit op Henriette de Kinderen.Marc vd Lee had 11 punten opgesteld voor de oorkonde mbt Henriette. Deze heb ik gelezen, het zag er goed uit! Marc zou regelen dat Henriette in de kerk zou zitten. Ik ben de bloemen wezen bestellen en de onderscheiding werd geregeld. Zaterdagochtend de bloemen opgehaald en naar de kerk. Opgelucht dat ik was dat Henriette in de kerk zat. Op het einde van de dienst gingen Marc en ik naar voren voor de bekendmaking van de ereburger.Ik was Henriette maar in de gaten aan het houden hoe ze zou reageren. Op een gegeven moment ging ik luisteren naar de 11 punten en dacht op een gegeven moment Uhh dit gaat niet over Henriette maar dit lijkt wel over mij te gaan!

Toen dacht ik hoe hebben ze dit allemaal achter mijn rug kunnen regelen? (ehh Rianne dat snap ik ook niet!) Tonny en alle kinderen waren ook in de kerk WAUW! Ik vond het ook heel mooi en bijzonder om mee maken.

 

Ja Rianne om eerlijk te zijn ben je ook wel een heel bijzonder mens (tissues komen op tafel) Wat maakt jou zo bijzonder? Rianne: Dan begint ze op te noemen wat voor vrijwilligerswerk ze allemaal heeft gedaan. (gaan we hier niet allemaal vermelden wnt anders past het programma van de caarnaval niet meer in dit kafblad) maar de meest recente zijn:

·        Commissie PA

·        Vinkelse Molen

·        Zonnebloem

·        DIVERS

 

Verder kun je Rianne altijd benaderen Ja heb je Nee zul je weinig krijgen.

 

Ook bij de Dolle Avonden ben je van de partij samen met de Pek (red.) maar dit jaar even niet, hoe komt dit Rianne? Veel Obstipatie weinig inspiratie, en ook de Pek was druk. Maar wie weet volgend jaar weer.

 

Nou eigenlijk hebben we elkaar niks meer te vertellen we buurten nog een uurtje of twee door, en ik haast me naar huis om voor het knoestje eten klaar te maken.

`t was weer een hele gezellig middag want dat bijkletsen doen we nou ook veel te weinig nou we niet mee doen met de Dolle Avonden!

 

Marina Dielissen

Facebook
Instagram

Deze website wil gebruik maken van cookies.