Wij staan voor Ons Vinkel

Jeugdraad

 

Jeugdraad 2020

Filijne van Boxtel

Ik ben Filijne van Boxtel, ik ben 10 jaar en woon op de Vinkelsestraat. Ik vind het leuk om in de jeugdraad te zitten maar ook een beetje anders dan anders. Het liefste draag ik tijdens carnaval een kort broekje met maillot en een T-shirt. Als ik een persoon zou zijn dan zou ik het liefste gewoon mezelf zijn, ik vind het fijn zoals het nu is. Carnaval 2020 wordt.. Heel leuk denk ik!

Job van de Aa

Ik ben Job van de Aa. Ik vind het super leuk om in de jeugdraad te zitten. Samen met mijn vriendjes en vriendinnetjes gaan we er een feestje van bouwen. Ik heb er veel zin in! Mijn favoriete carnavals outfit is dit jaar het raadspak en andere jaren het carnavals shirt wat we met de jongens van de klas hebben. Tijdens de dolle middag treden we altijd op als de Coole Jumpers! Ik zou graag Messi willen zijn omdat hij de beste voetballer van de wereld is. Carnaval 2020 wordt… een heel groot en gezellig feest!

Thijs Hanegraaf

Ik ben Thijs Hanegraaf. Ik vind het heeeeel erg leuk om in de jeugdraad te zitten. Mijn favoriete carnavalsoutfit is het T-shirt LOL van ons vrienden groepje. Als ik iemand anders zou mogen zijn zou ik Royalistic willen zijn, dit is een bekende Youtuber die heel goed Fortnite kan spelen. Carnaval 2020 wordt…. Een TOP carnaval met vooral veel LOL hebben met elkaar!

Tom van Nistelrooij

Ik ben Tom van Nistelrooij. Ik vind het leuk om in de jeugdraad van Vinkel te zitten. Ook mijn vriendjes zitten in de jeugdraad en zo kunnen we lekker samen carnaval vieren dit jaar. Mijn favoriete carnavalsoutfit is ons T-shirt wat wij met de jongens allemaal het zelfde hebben met ieder onze eigen naam erop. Ik zou graag Lionel Messie willen zijn omdat hij de beste voetballer van de wereld is. Carnaval 2020 wordt… Leuk en gezellig! We gaan er met de hele jeugdraad een super carnaval van maken!

Vince Haarlem

Ik ben Vince Haarlem. Ik vind het super gezellig om met mijn vrienden in de raad te zitten en samen veel leuke dingen nog te doen met carnaval. Mijn favoriete carnavalsoutfit is een legershirt. Mijn favoriete persoon is Jefrey Herlings. Hij is de beste motorcrosser en mijn grote voorbeeld. Carnaval 2020 wordt.. de beste ooit!!

Liz

Ik ben Liz en ik ben 10 jaar oud, half zusje van onze jeugdprinses Lourdes. Ik vind het erg leuk om in de jeugd raad van 2020 te zitten. Mijn favoriete carnavals outfit is een politie pak. Als ik iemand anders zou mogen zijn zou ik graag een hond willen zijn, dan kan ik de hele dag doen wat ik wil. Carnaval 2020 wordt… heel leuk & gezellig!!

Merel van Zoen

Hoi ik ben Merel van Zoen. Ik vind het kei leuk dat ik in de jeugdraad zit en heb hier super veel zin in. Mijn motto voor mijn favoriete carnavalsoutfit is: ‘Hoe gekker, hoe beter!’. Als ik iemand anders zou mogen zijn, zou ik mezelf willen blijven. Ik ben gelukkig zoals ik ben. Carnaval 2020 wordt… FANTASTISCH!

Joey van de Doelen

Ik ben Joey van der Doelen. Ik vind het kei leuk om in de jeugdraad te zitten. Mijn favoriete carnavalsoutfit is een legerpak. Als ik met iemand zou mogen ruilen dan zou ik ruilen met Marc-Andre ter Stegen, dat is een hele goede keeper. Hij keept nu zelf voor Barcelona! Carnaval 2020 wordt.. Een geweldige carnaval!

Jurre van Gemert

Ik ben Jurre van Gemert. Ik vind het super leuk om samen met mijn vrienden in de raad te zitten. Mijn favoriete carnavalsshirt is het shirt dat we met alle jongens hebben. Als ik een persoon zou mogen zijn dan zou ik Georgino Wijnaldum zijn. Dit is een speler van Liverpool die geweldig kan voetballen, ik speel op dezelfde positie als hem. Carnaval 2020 wordt… Geweldig en een om nooit te vergeten!

Senne van Schaijk

Ik ben Senne van Schaijk. Ik vind het geweldig en super leuk om in de jeugdraad van 2020 te zitten. Daar weten wij met onze klas wel raad mee ?. Ik vind het altijd leuk om mij te verkleden met carnaval, maar voor dit jaar is dit toch zeker mijn jeugdraad outfit. Als ik een persoon zou mogen zijn dan zou ik een astronaut willen zijn, zoals André Kuijpers. Dan kan je vanuit de ruimte zien waar ze nog meer ter wereld carnaval vieren. Carnaval 2020 wordt.. de beste carnaval ooit!!

Ninthe Dobbelsteen

Ik ben Ninthe Dobbelsteen. Ik vind het super leuk om in de jeugdraad te zitten. Tussen mijn favoriete carnavals outfit kan ik niet kiezen, ik vind heel veel leuk zolang er maar kleur in zit. Ik zou graag Britt Dekker willen zijn van paardenpraatTV. Ze rijdt op een mooi paard; George en mag veel leuke dingen met paarden doen voor tv. Carnaval 2020 wordt… Helemaal gaaf en gezellig met de raad en Prins en Prinses!

Dylano van Lokven

Ik ben Dylano van Lokven, ik ben 10 jaar oud. Ik vind het leuk om in de jeugdraad van 2020 te zitten. Ik heb geen favoriete carnavalsoutfit, ik ben niet echt een feestneus. Als ik zou mogen ruilen met een persoon, dan zou ik willen ruilen met Papa. Die heeft een stuk minder zorgen dan ik. Carnaval 2020 wordt…Fijn!!

Facebook
Instagram

Deze website wil gebruik maken van cookies.